— Nyheter —

För att utomstående och även medlemmar lättare ska hitta klubbens hemsida har vi lagt till ett nytt domännamn. Från nu fungerar det att, i sin webbläsare, skriva rbbk.se så hamnar man på klubbens site. Befintlig domän rosersbergsbatklubb.se finns och kommer naturligtvis att finnas kvar.

Bygget med nya kranbryggan är nu i full gång. Under helgen har det skruvats och sågats med entusiasm. Nya bryggan har tagit form, kommer bli ett stort "lyft" för hamnområdet

Årsmöte 2019

11.02.2019

RBK ställer till med stort pompa & ståt vid årets happening, Årsmöte!

Under vinter och vår 2019 bygger vi ny brygga. Planen är att ersätta befintlig kranbrygga samt förlänga den i syfte att undvika grundstötningar vid låg vattennivå.

RBK har beslutat installera passersystem i syfte att öka säkerheten för samtliga medlemmar.

Rosersbergs Båtklubb
Norrsunda Krogsta 217